torsdag, november 24, 2005

Sexuellt utnyttjad av toalett i Tokyo ;)

Sista dagen i Port Douglas stack vi upp till Lake Eachum för ett sista djupdyk. Lite tung i huvudet efter avskedspartyt dagen innan, men det svala vattnet i sjön var uppfriskande. Efteråt bar det av till flygplatsen där en Boeing 747 väntade på att ta mig bort från värmen och Australien.

Efter dryga 7 timmar i en flygstol med sneögon kors och tvärs landade jag på Narita flygplats i Tokyo. Sydney's flygplats var stor, men något liknande det här har jag aldrig tidigare sett. Flygplatsen var helt ENORM, och efter att vi tryckt oss ut ur planet och stämplat våra pass, blev vi upphämtade i ett obemannat(!) glaståg med tv skärmar och förinspelade meddelanden som tog oss till terminalen. Det kändes som att vara med i en sciencefiction film.

Svetten rann efter att ha släpat runt på alla tunga väskor med dykutrustning mm jag samlat på mig i Aussieland, men efter dryga timmen satt jag äntligen på buss 27 som skulle ta mig till hotellet.

Maten på flyget var under all kritik (förmodligen anpassat för asiatiska magar) och jag formligen rusade in på rummet och slängde mig in på dasset. Efter det värsta trycket hade lagt sig upptäckte jag till min stora förskräckelse att det var slut på toalettpapper.. Eller rättare sagt; det fanns inget papper överhuvudtaget!

Efter fribilt letande upptäckte jag en panel som liknade en blandning av ett Mah-Jong spel och en flygplanscockpit, och jag tryckte försiktigt på den knapp som såg ut att vara mest logisk. Sekunden senare väcktes en transformer robot till liv i avgrunden, och ut från ingenstans kom en mindre arm som började vifta och spotta ljummet vatten på dom bakre delarna med varierande tryck och rotation.

Efter denna traumatiska upplevelse tog jag mig ett långt varmt bad, och efter en kopp te och en snabb titt i "The Japan Times" nyhetstidning kröp jag ned i den stora sängen och somnade på direkten. Ps/ Drömde om en bataljon elaka toalettstolar med huggtänder som jagade mig genom Tokyos bakgator, hehehe.

// Kram kram från bambuskogen

Finns det nån bruksanvisning till dom här?

  • NÄSTA SIDA